Adam Marshall is een freelance schrijver die gespecialiseerd is in alles wat met appartementsorganisatie, onroerend goed en universiteitsadvies te maken heeft. Hij werkt momenteel samen met Arch Troy om hen te helpen met hun online marketing.

Een van de beste aspecten van entertainment is het creëren van een uitzonderlijke omgeving waar iedereen van kan genieten en onthouden. De sfeer bepalen met decoraties kan je etentje maken of breken.

Gebruik deze zeven tips om een ​​beetje finesse en creativiteit naar je eettafel te brengen. Je bent goed op weg om van elke maaltijdbijeenkomst een stijlvol uitje of een nostalgische huisgemaakte ervaring te maken.

1. Bloemen
sergey shmidt koy6FlCCy5s unsplash

Bloemen verlichten altijd de kamer. Ze zijn misschien wel de meest veelzijdige decoratie die je tot je beschikking hebt. Of je nu levende of kunstbloemen gebruikt, door ze aan je dinerarrangement toe te voegen, wordt alles naar een hoger niveau getild.

Voeg ze toe aan je middelpunt om de aandacht van je gasten te vestigen, of maak een klein bloemstuk voor de stoel van elke gast.

Inrichten voor een belangrijk evenement zoals een repetitiediner of afstudeerfeest?

Overweeg een naamplaatje toe te voegen aan elk gepersonaliseerd bloemstuk voor extra klasse.

Het toevoegen van accentbloemen volgens een kleurenschema langs uw tafelloper zal uw dinerarrangement ook een koninklijke sprankeling geven!

Misschien vind je dit ook leuk: Elementen van Cottage-stijl + 5 Cottagecore-ideeën

2. Kaarsen
Voor een meer intieme setting zijn kaarsen de juiste keuze. Er is geen vervanging voor de warmte en het romantische gevoel dat kaarsen op tafel kunnen brengen – letterlijk!

Je kunt kaarsen in het midden van de tafel plaatsen voor een gelijkmatige en gecontroleerde look. Of u kunt boeken en kandelaars gebruiken om de hoogte en afstand van elk te variëren, waardoor er meer belangstelling voor het oog ontstaat.

Bereik een serene kaarstoets door kleine kaarsen in vazen ​​met water te laten drijven. Plaats de vazen ​​strategisch in het midden van je arrangement. Het zal uw gasten het gevoel geven dat ze naar een spa zijn gekomen voor het diner

3. Tafelloper
Tafellopers zijn een essentieel onderdeel van elk eetarrangement (tenzij je een ronde tafel hebt natuurlijk). De loper biedt een basis van waaruit je diepte en visuele interesse kunt creëren.

Je kunt canvas of jute gebruiken voor een eenvoudige loper, die je in bijna elke kunst- en handwerkwinkel kunt vinden.

Gebruik voor verjaardagen, diploma-uitreikingen of afscheidsfeesten een krijtbord tafelloper zodat al uw gasten kunnen tekenen en hun beste wensen kunnen achterlaten.

Als je een jubileumdiner organiseert, kun je een tafelloper voor een fotoalbum maken. Als dat te veel is, houd het dan eenvoudiger door kleedjes aan elkaar te naaien of aangepaste ontwerpen op een blanco doek af te drukken.