Heb je die ene muur in je huis waar je elke dag naar kijkt en gewoon niet weet wat je moet doen om hem te laten opvallen? Het is een saaie muur die gewoon naar je lijkt te staren en je smeekt om zijn karakter naar voren te brengen, maar je weet niet zeker hoe.

Je weet dat het een geweldige statement-muur kan zijn, maar naast het schilderen van een enorme muurschildering van zeeschildpadden die tussen felgekleurde vissen zwemmen, weet je niet zeker wat je moet doen.

(En laten we hier gewoon aan toevoegen dat we een muurschildering van vissen en schildpadden nooit zullen aanbevelen als een statement-muur.)

Als je meer wilt weten over een klassieke, doe-het-zelf-manier om een ​​krachtige nieuwe look in je huis te creëren, lees dan verder.

Af en toe foto’s maken
Een van de grootste trends van vandaag op het gebied van woninginrichting is het installeren van fotolijsten, hetzij op een muur van uw huis, hetzij op een hele kamer.

Maar het is niet nieuw! In feite heeft het vormen van foto’s een geweldige geschiedenis!

Het kwam meer dan 100 jaar geleden in de mode als een geweldige manier om kunstwerken op pleistermuren te hangen die moeilijk te doorbreken waren. Het was vooral populair in huizen in New England en in het zuiden tijdens het Victoriaanse tijdperk.

En hoewel de oorsprongsdatum oud is, zoals veel waardevolle trends, is wat oud is weer nieuw.
We zien dat steeds meer huizen picture molding installeren (ook wel picture rail molding genoemd) om karakter en functionaliteit aan een kamer toe te voegen.